Kedvencek

    Az ön listája üres!

Esküvői ruha

esküvői ruha, esküvői ruha Nyíregyháza, esküvői ruha árak

Esküvői ruha, esküvői ruha Nyíregyháza

 
Egy menyasszony számára talán a legnagyobb kihívást jelentő feladat a menyasszonyi ruha kiválasztása - egy hasonlattal élve - talán, olyan mint az autó számára egy karosszéria elem. A hölgyek a mennyegző előtt a szalonba látogatva számos esküvői ruha közül válogathatnak stílus, ruhaméret, szabás szerint. Az itt dolgozó eladók azért vannak ott, hogy segítsenek, illetve megkönnyítsék a menyasszonyok dolgát a lagzit megelőzően a ruhaköltemény megvásárlásában.
 
Weboldalunkon remek ár/érték arányban vásásolhatnak az arák nem csak esküvői ruha termékeket, hanem a teltebb hölgyeknek is készült menyasszonyi ruhákat.
 
 
Mori Lee, Ronald Joyce, Madeline Gardner esküvői ruha, menyasszonyi ruhák hivatalos forgalmazója. Telt, molett alkatú menyasszonyok Mori LeePLUS SIZE kollekciójából válogathatnak. Kollekcióinkban megtalálhatóak a fehér és ekrü, esküvői ruha, menyasszonyi ruhák, díszítésüket tekintve kristállyal, ékkővel díszített, valamint a nemesen egyszerű és elegáns szabással. Minőségi alapanyagokkal kombinált modellek egyaránt elérhetőek. 
 

Esküvői ruha Nyíregyháza.

Nézzen szét választékunkban, és kérjen időpontot !

 

Esküvői ruha, esküvői ruha Nyíregyháza

Esküvői ruha széles választékban. Esküvői ruha elérhető árakon. Esküvői ruha Nyíregyháza.

RÓLUNK

Mori Lee,Ronald Joyce,Madeline Gardner menyasszonyi ruhák hivatalos forgalmazója.Telt alkatú menyasszonyok Mori LeePLUS SIZE kollekciójából választhatnak

Kollekciónkban megtalálhatóak fehér és ekrü menyasszonyi ruhák, díszítésmódjukat tekintve kristállyal, ékkővel díszített, valamint a nemesen egyszerű, elegáns szabással, minőségi alapanyagokkal kombinált modellek egyaránt.

Esküvői ruha, menyecske ruha, vőlegény öltöny

KAPCSOLAT

Cím:
4400 Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 6. I/108.

Telefon:
06 42 / 400 092 vagy 06 70 / 266 5704

E-mail:
monalisaeskuvo@gmail.com

Esküvői ruha, menyecske ruha, vőlegény öltöny

© 2019 Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - DBweb.hu

Partnereink

esküvői ruha esküvői ruha esküvői ruha esküvői ruha